Kat von D , Ami sau Garver

t55                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          I hear you talk gurl, my conscience is clear !

 

Look my eyes are just holograms
Look your love has drawn red from my hands
From my hands you know you’ll never be
More than twist in my sobriety .

Ma uit in oglinda , ma uit inspre mine, si incerc sa zaresc unde sau cum a inceput totul. Poate sunt mut ori surd, si apa-n talazuri, bate maluri nebanuite. Nu vreau sa ma urasc. stiu ca  exist. stiu cum sunt.sunt ceea ce se vede . nu creez pentru exterior ( mi s-a reprosat , si nu odat’ ca sunt carcastic) .poate… in fapt ,nu exista un inceput.t72

                                                                                                                Nu vreau sa ma asez cuminte in banca. Nu am fumat in liceu pentru ca o faceau toti? sau poate pentru ca imi era frica de mine, poate ma speria dependenta. sau poate doar imi repugna sa nu ma incolonez.Dar nu am fost ( suntem toti )asa ?

Un foarte bun prieten ma intreba , intr-o seara , ca multe altele, de ce si mai ales cum ” Che Guevara” ? Sau poate Rebel fara cauzat148, ori cine stie ce geniu (in) pustiu.toleranta peste ignoranta , melanjuri  degenerative, si psihologii ,  si toate astea despre ce? despre cat de originali suntem.despre cum vrem sa fim vazuti? de ce trebuie , de unde acest trebuie.

Sau poate toate aceste geometrii simtuale ( neeuclidiene), ne fac sa fim ceea ce se vede , dinspre exterior spre inauntru, ca si cum viata ne-ar crea si nu viceversa. Este.

Nu sunt insa toate, finalmente, niste conventii. Ce e moral, demn, de (dis)pretuit …… ?

Nu avem toti visuri ca niste virusuri, pete in soarele fiintei.

Ne e de ajuns culcusul de paie , in cotetul mai umil sau mai sclipitor, langa hardaul de apa statuta sau  Dom Perignon-ul dorit ; ce gust au toate acestea , in cele din urma? Te-ai uitat in proprii tai ochi sa vezi cat de multa fericire respiri ? sau si mai simplu – respir(i)?

                                                                                                                                                                                                                                          

Prefer sa ma ascund dupa o tufa in flacari, de spini, manioasa, si sa ma simt din nou, mic, in gradina din spatele casei, uitandu-ma inspre soare-apune , in serile rosietice, in care vara imi parea infinita .

Atat.bandana-bikini-n-roses

Sau nu.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s