You’ll be a man, my son!

Mdah , asa spune RK in IF, stiu, si o sa te intrebi, ori poate ai reusit sa intelegi, ce sau cum vreau sa inteleg asta. ( suntem in ianuarie, si nu pot sa trec dincolo de asta. Nu in ianuarie.)

2010. sau cum putem schimba istoria din noi.

Am incercat kinda schedule, facand introspectii periculoase. So: (me and my monkey imi rasuna in urechi, sa fie coincidenta. sau nu )

Sa donezi sange. Vorbeam zilele trecute cu un prieten care se gandea sa doneze sange. Si se intreba cum e. Prost cum sunt nu intelegeam ce intreaba. Nu stiam daca intreaba cum strange garoul sau cat de simpatica poate fi asistenta, ori poate senzatia de dupa, in care iti imaginezi, triumfal, ca ai salvat, poate , o viata. ( Imi promisesem, desi tu nu stii, sa nu mai folosesc cuvantul ‘’poate’’ anul asta. Se pare ca nu imi iese.Inca)

Sa construiesti o casa sau macar sa schimbi tu, singur, becul. Yeap. Ma stiu cu doo maini. Stangi. Sunt unii care se uita inca si acum cu frica la mine, in incercarea mea de fi mesterul casei. Realitatea e ca nu reusesc mai mult decat sa ma enervez , si de prea putine ori sa fac sa se aprinda becul fara sa fie nevoie de interventii, repetate, ale organelor competente ( instalatori, electricieni, pompieri, politia calare …..samd)

Sa citesti o carte.Nu pot. Stiu/simt cum imi zambesti, dezvelindu-ti dintii, sper eu calin. Da, nu am reusit sa termin de citit nicio carte in ultimii ani. Poate pentru ca Frithjof  e prea ermetic, sau Pamuk prea estic. Ori eu prea ‘’twisted’’.Ori pentru ca m-am preferat filmului.Mut.

Fa-ti programare la un medic.Nu am nevoie. Sunt tanar.

Mergi la o conferinta despre cariere. WELL, nu stiu daca la conferinta sau nu dar am  facut a sort of  brain storming eu cu mine insumi si am realizat ca nu e nici dincolo sansa, nici fara transpiratie. Stii doar, nu imi permit sa disper si nici sa nu zambesc.

Fa-ti mai mult timp pentru hobby-uri. Spuneam, unui alt prieten de data asta, ca in genere fac doar ceea ce imi place.Enorm. Dar nu cred ca am hobby-uri; doar placeri constante.

Incearca sa depasesti la exercitiile fizice faza de planificare.Nu am ajuns nici macar la faza de planificare. As putea spune ca sunt la cea de viziune. Relativ, incerc exercitii de masticatie.  😀

Deschide-ti un cont de economii.Inca unul? Nu s-ar putea un cont de cheltuieli? Shut the fuck up

Invinge fricile cele mai ascunse. Cine , eu? Despre ce frici vorbim aici? Si apoi cum sa fie si frici si ascunse. Da-l Doamne iarta-Ma de Jung si mai stiu eu ce pisalog din asta. Augustin imi spunea aseara ca doar renuntarea e calea spre fericire. Dar daca eu inteleg fericirea altfel.  Nu stiu, dar sigur imi e bine cand sunt cu tine.

Mergi intr-o locatie necunoscuta – si daca vreau Barcelona, ce? Inca odata , once more, si pana la refuz.

Atat.

Ei, ce crezi, 2010 cum are sa fie. ( ? )

>:D<

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s