voi !

                                                                                                                YOU.

privirea imi cazu , sterila , pe un ciot de manuscris. Valul si praful temporalitatii imi curbara razele vizuale , si senzatia prima , fu aceea de chiosc de vechituri. Mirosul l-am pierdut de mult, si amushinez salbatic, in speranta, si ea fara de speranta , ca am sa reusesc sa imi insel sinapsele , si am sa pot sa mai respir aroma si buchet. Eh asta e , toate isi au o vreme, si daca havana , de pe marginea scrumierii imi ranjeste had, stie ea de ce , trebuie sa imi recunosc , ca un copil, pedeapsa.

Palmele, foiesc in soapta , fila de fila, si scoartele isi tanguie seva , in mucegaiuri; cand mai nobile, cand plenar amare. Nu cred ca unei feline i-ar placea aici.imping zagazul fricii inspre inafara si vreau sa STIU CE E DINCOLO.

Vreau sa privesc afara , pe dupa geamurile clisoase, si praful ce cade din zare , lasa , cetos , privita , o urma de vitraliu profan. Pieptul incepe sa-si inunde talvegurile uscate. Da , in metalice reflexe , crisalida sperantei incepe sa urce-n culoare.

E lumina parca, de-as sti ce e lumina.. as intelege poate ca acolo unde credeam ca e o fereastra e de fapt un ochi de fantana, pentru ca simt concentricele cum imi invaluie carnea si imi urca vrerea.

Vreau sa cunosc? Vreau sa va stiu?
Cine sunteti voi?

Tu?

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s